lördag 25 december 2010

Traditioner är till för att följas, men det börjar bli många nu!!!






Började med en tradition när vi blev tante och onkel första gången. Att alltid ge bort en hemgjord julklapp. Med åren har ju Tindras kusinskara ökat. Väldigt roligt, men snart tror jag att jag får börja vid midsommar för att jag ska hinna med.... I år blev det sängkläder till de nytillkomna som vanligt och fleecejacka med mössa till de andra. Hmmmm vad ska vi hinna på till nästa år tro???

tisdag 14 december 2010

Har inte somnat.......

Har inte somnat. Sy för fullt, men kan tyvärr inte visa bilder på det än eftersom det är julklappar som är på gång. Nästan färdig. Sedan blir det lite mer mössor innan jul oxå. Här är iallafall "lilla Ilia Nathalie som fått sig ny Jinna-mössa och hennes pappa har fått en matchande fast i blått. Så bra att de passade.....

torsdag 2 december 2010

Listan minskar.....

Då har det blivit ett gäng "Jinna mössor" idag. Tur är väll det för nya beställningar dyker upp hela tiden. Något som bara är kul! Dessa är dock förbeställda och ska läggas på postlådan imorgon.
Orange med V och svart med rosa elefanter ska till Skåne (Martin sydde olika storlekar så ni har. Vill ni ha fler så säg till)
Rosa med apor och blå med apor ska till Lillehammer för en dotter/far matchning.
Blå med N, Lila med I och grön med apor ska till Oslo ( Vilja behöver få bokstaven på den rosa mössan om hon ville ha mössa)
Nu ska jag fortsätta minska textil högen på sy-bordet mellan julpyntningen.....