måndag 30 januari 2012

Sytt lite då....

ja lite upp och ner skadar ju inte iallafall.
ja då fått sytt lite ikväll trots att jag tappade sugen efter att jag skulle lägga beställning till Stil och stoff. Allt jag ville ha och behövde var restad och kommer in slutet av månaden. Ja ja lite pengar fick jag iallafall göra av med. Sedan blev Tindras muddisar färdiga och Gastons fixade...Nu återgår jag till ett par tossor till Isa som ska sys i PUL tyg som är vattentätt. Blir bra nu när vi kan åka pulka...natti gott folk!

lördag 14 januari 2012

Hur söt kan man bli????

Här är det en liten kusin som sover tryggt i sin säng. Så söt och pyjamas-bä får vara med. Lilla I fick ett rosa  djur av oss till julklapp. Tusen tack för bilden!!
Sov sött oxå ska tante se till att det kommer lite fler mjuka paket i vår när du fyller. Åh ja det kommer nog saker innan oxå skulle jag tro.
Natti natt lilla I
/L

Bääääääää.......


 Det är nog de roligaste, men oxå det tråkigaste projektet under året. Jag sitter hela november/december klistrad framför min maskin. Klagar inte för jag diggar ju det. Det tråkiga med det hela är att jag ser så mycket fint som mina sy-vänner lägger ut och visar upp medan jag syr och syr och kan inte dela med mig för det hör liksom till att kusinjulklapparna ska vara lite hemliga för deras föräldrar. Men så ger vi bort dem oxå får man så fina bilder tillbaks. Och då känns hemligmakeriet bara roligt. TACK SÅ MYCKET!!!
Detta är ett av de pyjamasdjur som ett av mina barns kusiner fått i födelsedagspresent. De minsta kusinerna fick såna i julklapp istället för muddisar, Så jag har gjort dem både i blått och rosa, men denna lilla kille har grönt på sitt rum och då såg jag till att matcha det. Hoppas den kommer till användning. Nu är det bara att ladda till nästa år. Har redan planen klar...hi hi hi...spännande fast i år ska jag börja lite tidigare.. åhh den har ni säkert aldrig hört förr???...
Åh till slut Grattis på födelsedagen O. Det kommer ett hårt paket på posten oxå i veckan.
//L

måndag 2 januari 2012

Tuffa killar tränger tuffa byxor......


God fortsättning...
Då är jul och nyårs helgen över och vi har haft det super. Massa mysigt familjetid. Först hemma och sedan hos svärfar. T fick ett par dagar med lek ute i snön med tante V, onkel T, onkel S och kusinerna E, O och I. Fast roligast var att kasta snöboll på onkel T och åka pulka i bestefars backe. Tusen tack för ett par mysiga dagar gott folk.....
Åh så var det ju detta med kusin julklapparna. Jodå, fick till det i år oxå...fast iår har inte alla fått lika saker. E och O har fått byxor iallafall. Mer bilder kommer så småning om. Alla har tyvärr inte fått sitt än men leverans är på gång. Nu är det bara att börja planera till nästa år fast först ska det sys MÖSSOR, tossor och tunikor.
Gott Nytt År, L