lördag 14 januari 2012

Bääääääää.......


 Det är nog de roligaste, men oxå det tråkigaste projektet under året. Jag sitter hela november/december klistrad framför min maskin. Klagar inte för jag diggar ju det. Det tråkiga med det hela är att jag ser så mycket fint som mina sy-vänner lägger ut och visar upp medan jag syr och syr och kan inte dela med mig för det hör liksom till att kusinjulklapparna ska vara lite hemliga för deras föräldrar. Men så ger vi bort dem oxå får man så fina bilder tillbaks. Och då känns hemligmakeriet bara roligt. TACK SÅ MYCKET!!!
Detta är ett av de pyjamasdjur som ett av mina barns kusiner fått i födelsedagspresent. De minsta kusinerna fick såna i julklapp istället för muddisar, Så jag har gjort dem både i blått och rosa, men denna lilla kille har grönt på sitt rum och då såg jag till att matcha det. Hoppas den kommer till användning. Nu är det bara att ladda till nästa år. Har redan planen klar...hi hi hi...spännande fast i år ska jag börja lite tidigare.. åhh den har ni säkert aldrig hört förr???...
Åh till slut Grattis på födelsedagen O. Det kommer ett hårt paket på posten oxå i veckan.
//L

2 kommentarer:

  1. Hittade precis din blogg :) Vilket underbart "pyjamasdjur"! Var hittar man mönstret till ett sånt?

    SvaraRadera
  2. Detta mönster kommer från Stoff och stil. Köpte det för något år sedan så jag vet inte om det finns kvar. De blev iallafall populära.
    Tack för titten!!
    /Linda

    SvaraRadera