lördag 1 september 2012

Vi brinner för olika saker....


Jag hänger som många andra sy-galningar i olika sy-forum här på nätet. Och för ett tag sedan såg jag en utmaning som jag gärna ville delta i, men den gången räckte inte min tid till. Men nu tar jag den!.

Utmaningen går ut på att man under september månad ska sälja 10 st mössor för ordinarie pris och sedan skänka 100:-/per mössa till valfri välgörenhet/organisation. Och sista september ska man lägga ut ett bevis tex. ett kvitto på att man skänkt 1000:- för att visa att det är seriöst.
Jag valde naturligtvis  EB-föreningen för det ligger mig av naturliga själ närmast till hands. Eftersom de har en fjäril som symbol ville jag göra en speciell applikation  på denna mössan. Och har fått hjälp att rita en åt mig. TACK SARA! Och jag kan säga att denna utmaning var lätt. Han knappt lägga ut bild på mössan så var mina 10 utmaningsmössor sålda. Ja det gick så fort att inte ens den närmaste familjen hann med. Hi hi hi. TACK FÖR DET!!! 


Vad är EB då???  Jo  kort och gott så är det  en väldigt sällsynt hudsjukdom som gör att det bildas blåsor på huden vid hårda tryck tex. Det föreningen bla gör är att försöka vara ett stöd och ge rådgivning åt familjer som blivit "drabbade" av sjukdomen. De anordnar även läger för EB-familjer ska kunna träffas och ha roligt ihop. Men oxå kunna dela tips & råd med varandra. Och alla jobbar ideellt.!!!

Och som ni redan vet så har jag redan klarat min utmaning och tusen lappen kommer på föreningenskonto i slutet av månaden. Öhhhh förresten kanske det kommer lite mer. För jag har nu lagt till EB-mössan på min prislista. Och för varje såld EB-mössa går 50:- till föreningen.. 
Har förtillfället beställningsstopp eftersom jag på måndag går tillbaks till mitt jobb efter att varit föräldrar ledig och vågar inte riktigt ta emot så många mer beställningar än de jag har innan jag vet hur det kommer att gå.att kombinera jobb, symaskinen, hushåll och barnen. Men håll koll här på bloggen eller mail mig så får ni mer info.

Sköt om er!
//L

12 kommentarer:

 1. Vilken underbart fin gest! Å fjärilen blev ju jättefin! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, är ju faster till världens mysigaste lilla kille och jag vet att pengarna kommer till sån nytta.

   Radera
 2. Underbart! Så fina mössor och så kul att de sålde slut i ett nafs!

  SvaraRadera
 3. Så underbart! Var kan man läsa mer om denna utmaning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marina. Det är ju alltid kul att hjälpa till. Har ju hjälpt till att sälja fjärils-broschen.
   Utmaningen ja....det är det som är problemet. Tänkte länka till den men kan inte hitta den. Följer så många sybloggar både i norge och sverige. Och kan inte fatta var jag sett den. Så fort jag hittar länken så lägger jag upp den. Det är ju så många utmaningar överallt men denna tyckte jag var lite speciell eftersom man fick välja ändamålet själv och dessutom lägga upp ett bevis på att man fullföljt.
   Få se om jag gör en egen utmaning när det är dags för vårmössor kanske....är du med då Marina??
   // Linda

   Radera
 4. Det var så klart inte svårt att sälja slut på en så fin mössa och jag tror du kommer sälja många fler!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Jag skulle mer än gärna köpa en sådan mössa. Hur får man kontakt med dig? Kan du kanske maila mig? annika.blomkvist@hotmail.se

  SvaraRadera
 6. Fantastisk insats!
  Hoppas verkligen du orkar kombinera vardagen, dina saker är så himla fina :)

  SvaraRadera
 7. Åh vad fina mössor och för en bra sak!

  SvaraRadera