torsdag 11 april 2013

Blev inte riktigt som jag tänkt mig.......
Var så sjukt taggad att få min Minoru-jacka färdig ikväll. Ha ha ha !!! För det första så har vi en liten terrorist här hemma som lyckats vrida allt som går att vrida på och alla inställningar på min Overlock-maskin var helt borta. Hmmm fy F..... bara att börja från början. Fram med instruktionsboken och börja ställa  in trådspänningen för 4 trådar. Lilla busfrö och mamma har lärt sig en läxa!
När jag väll fått ordning på maskinen fått fram alla delarna. Ja då saknas ärm-muddarna. Där får man när man låter saker ligga halvfärdiga. Fram med mönstret. Rita ut nytt. Ja då räcker inte tyget jag har kvar till. Hoff!!!! Blir att åka en vända till SoS. Få se om jag kanske kan skicka sambon!
I ren ilska går jag på nästa projekt. Sy färdigt tjejernas tröjor i en helt underbart mjukt ull-tyg i finaste merino. Såldes av http://www.strommingdesign.se/. Dessa kommer att bli perfekt under vårjackan eller på lite kyliga sommarkvällar. Uppfållning imorgon bara så har de en varsin. Är lite avis faktiskt!!!
/ Linda

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. tack, har du tyget du oxå??? annars har du missat något. Så otroligt mjukt och skönt att sy i.Önskar jag hade mer.

   Radera
 2. Jättefin tröja, du ska se att jackan också hinner bli klar innan det är riktigt vårväder.

  Är mönstret från ottobre månne?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack, ja vi får se hur det blir med min jacka. Och ja det är från Ottobre samma som Norge-tröjorna fast dessa blev bättre. Pga att ullen är mer töjbart.
   Vågar jag fråg hur många pressarfötter du har?
   / L

   Radera
  2. Hi hi, ja många pressarfötter är det. Än är det några inlägg kvar, lovar att räkna dom när "dagens pressarfot"-serien är klar.

   Radera