onsdag 19 februari 2014

Livet är rätt härligt!!!



Har haft en ordentlig sy torka de sista månaderna. Ja sedan före jul faktiskt. I stor sett har jag ju bara fått sytt det jag måste, men det har liksom inte varit kul. Har ju massa fina tyger hemma och mina tjejer väntar på massa nytt. De är ju med och bestämmer hur de vill ha det. Och i julas hade vi ledig hela familjen så otroligt skönt. Trots att jag var tröttare än tröttast fick vi gjort lite mys ihop oxå dessutom passa på att vila upp sig. Ja det blev ett par timmar på soffan :)


Nu börjar vi gå mot ljusare tider och det känns. Vintern har varit otroligt grå och trist. Så nu kan gått våren komma och det känns ju att det börjar gå mot ljusare tider. Inte kolsvart när man åker på jobb och inte kolsvart när man kommer hem. Och energin den kommer sakta men säkert. Den sista tiden har det bland annat blivit lite nya fjärilsmössor. Har en hög som ska läggas på lådan och bli fina vårmössor runt om i landet,
Dessutom har jag börjat sy lite kläder åt tjejerna.


Var till Strömming härom kvällen. Oj vilka tyger hon fått hem. Det första plagget som blev klart är en t-shirt till Tindra. Har försökt mig på att göra v-hals förförsta gången. Inte helt perfekt. Till denna ska hon få en kort veckat manchester kjol är det tänkt. Tror det kan bli tufft.


Det finns givetvis många anledningar att energin försvann i slutet av förra året. Förutom att vädret var trist och tråkigt. Barn som inte sover på nätterna. Jobba inom handeln i julrushen. Men den största energi tjuven är nog denna lilla filur. Ett litet syskon till tjejerna här hemma som beräknas komma i månads skiftet juli/augusti. 


/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar