söndag 11 maj 2014

Jag vill ha bilar!


Har en rätt så envis 3 årig dotter här hemma. För att säga det fint. Efter ett besök på Stoff och still i Kungens kurva för ett tag sedan så råkade detta biltyget följa med hem. Tanken var att köpa vaxduk och något guldtyg för att sy till Tindras dansavslutning, men så låg detta biltyg där och såg så somrigt ut så en halv meter fick följa med hem. Och när Isa som bara ska ha rosa och glitter fick syn på det så då ville hon ha en klänning. En "bil-klänning". Eftersom det inte var planen så räckte det inte utan fick bli ett härligt sommar set som det var tänkt från början.


Men så var hon och jag på Ohlsson´s för att köpa tråd och då hade de precis fått in ett biltyg och det ville hon ha. Så fick det bli. Trots köpstop. Men jag tyckte det var lite roligt att hon ville ha en klänning med bilar på. Nu är det färdig.  Blir en glad tjej som ska till fsk med ny klänning imorgon.


Sedan har det dessutom blivit lite syskon matchning. Detta tyg önskade Tindra sig när jag var och hjälpte Strömming på syfestivalen för länge sedan. Har så mycke tyg som bara ligger, men det ska det bli ändring på. Detta tyg kommer från Gekko och tänk så olika tyget blir i färgton beroende på vilken färg man har på kantbandet. Tror de ska få varsina shorts till dessa oxå.
Nu har jag bara lite mer sommar kläder utklippta sedan är det fram med saxen igen. Åh dessutom så är jag ju snart ledig. 

/ Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar