torsdag 29 september 2011

Är med och tävlar..

Jag är med och tävlar hos Mirre Syr om en

Emerald 118 från Husqvarna Viking
eller ett hemligt tygpaket från Znokdesign.seTänk om man kunde vinna en helt ny symaskin??? Oj vad Tindra skulle bli glad då. Ja, hennes mamma oxå förstås, men tänk om vi kunde sitta på varsin sida på sybordet och sy...det hade varit något det. Fast undra var hennes pappa skulle säga då?? Skulle nog bli glad för då slipper han kanske alla pärlor som rullar vid hans fötter varje gång han sätter sig vid sitt skrivbord. ha ha ha....Stackars har det inte allt för lätt..
Nu håller vi tummarna iallafall.
Annars händer inte mycket på sy fronten för tillfället. Pga stora renoveringar i huset. Badrummet ska äntligen fixas. Firman kommer på måndag. Så det blir rivet under helgen... Spännande!!! Sedan passar vi på att röja ut vardagsrummet oxå. Nya fönster, slipa golvet och måla väggar... Oj oj oj..Målade fönsterfoder i köket igår. Och är glad att vi har fönster som ALDRIG behöver målas.. För ett jobb!!! Fint blir det iallafall. Nej nu ska det plockas lite.
Så var inte oroliga jag har sy- projekt på g ändå.. Klippt ut ett par julklappar, fler mössor, klä om en stol till grabbarna i Älvgärdet oxå har jag ett STORT tyg paket på gång hem oxå...Då blir det mer mössor och lite andra roliga saker. Tur att jag ska på sy-lan snart. Kommer bilder på bloggen när det är klart. Ja inte på julklapparna till kusinerna förstås för de har tomtemor hemlig stämpel på..
Ses, L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar