tisdag 24 april 2012

Lite blir det......
Först har jag lovat visa denna jacka som jag sydde för jätte länge sedan. Tror den är sydd i stl 104, men min T vägrade att ha den på sig. Ja till och med prova. Så den blev utlånad till kusin H och sedan till en tjej här på gatan. Jag diggar modellen. Det är från en gammal Ottobre tidning och tänkt att sys som regn jacka. Kom på att jag hade den liggande när jag var hos Susanna/Strömming. Hon har sytt den nämligen som regnjacka till sin dotter, Sååååå fin. Oj vad sugen jag blev på att kanske sy till T till hösten.Det börjar ju bli vår. Det vill säga att det är trevligare att vara ute i trädgården och gräva och lite mindre tid vid symaskinen. Fast lite mössor blir det fortfarande. Denna är en av 3 som blivit gjorda denna veckan. Just denna är en fröken till T som beställt. Dessutom har det blivit en Botulv-smössa beställda av personalen och 2 till står på listan.Väntar bara på svart tyg eftersom det var slut när min privata bud firma var inom den stora tygaffären sist. Oxå har det blivit en Orkidé lila mössa till. Det tror jag att jag kan säga varit vårens färg. I alla fall bland T`s kompisar.

Förutom ett par mössor till så ligger en t-shirt klänning till T och väntar på skrivbordet, men först blir det att gräva lite i trädgården medan I sover middag.

// L

6 kommentarer:

 1. Modellen gjorde sig verkligen som manchesterjacka också! Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stack Susanna. Tänk om min dotter ville ha den. nu är den nerlagt i lådan med stl 104 och förhoppningsvis vill Isa ha den...
   // Linda

   Radera
 2. Svar
  1. ja, skulle kunna tänka mig en själv. Ska sy ny till Tindra till hösten i regntyg som hon kan ha på skolan. Det är från en gammal ottobre tidning.

   Radera
 3. Åh så fin Linda! Helt fantastisk, du är superduktig!

  SvaraRadera