onsdag 25 september 2013

Inviger nya köksgolvet!


Detta med att ha stort tomt köksgolv. Jippi!!! Idag har jag invigt nya köksgolvet ordentligt. 3 m velour och vips har jag klippt ute varsin One Piece  till Tindra och Isa. Svart/lila har den äldsta beställt. Oxå blir det svart/rosa på den yngsta.Tänkte att det kunde bli ett perfekt plagg för dem att ha när hösten drar in över oss.
Sy ja...det hade ju varit trevligt. Längtar!!! Har nu i stort sätt varit utan maskiner sedan 18 maj. Små sydde ju lite i sommar, men tack och lov inga mängder! Det visade sig nämligen att maskinerna som varit på sanering och till och med blivit sagt att de tagit före saneringskön inte var sanerade alls utan bara avtorkad. Ja ni läste helt rätt. Nu är de inlämnade på en husqvarna butik här i stan och Ocab får snällt betala. Det är ju det minsta det kan göra efter denna soppan. Huset nästan färdigt. Bara lite väggar som vi ska måla själva oxå ska vi få bestämt oss för kakel eller glas på väggen över diskbänken. Sedan är det bara ett låååååååååångt brev som ska skrivas om allt som hänt i vårt hus och sånt som inte skulle ha hänt. Har fått en erfarenhet efter detta är att om ni råkar ut för något som betyder att en saneringsfirma blir inblandad. DOKUMENTERA ALLT!!!
Fotografera allt ni äger innan de börjar och notera allt som blir sagt och gjort. (mail är perfekt). Vi är glada att vi gjort det och det underlättar för oss nu när allt ska gås igenom. Tyvärr blir det även en polisanmälan från vårt håll för vi har saker försvunna.

Medans jag väntar på maskiner så klipper jag. Åh jag har massa färdig klippt som bara ligger och väntar på att bli samman sydd. Härligt!!!

I slutet av oktober kommer det ett VÄLDIGT speciellt inlägg som jag hoppas ni ska hjälpa mig sprida, men vi hörs innan dess...
/ Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar