lördag 19 oktober 2013

Ett väldigt speciellt projekt.....men ack så kul. Tack Elin!


Mellan den 25-31 oktober är det EB-week runt om i världen för att uppmärksamma den väldigt sällsynta men hemska sjukdomen Epidermolysis bullosa, EB har jag och Elin gjort ett väldigt roligt samarbete. Elin som driver bloggen http://leas-leas.blogspot.se/ och virkar små söta fjärilar och säljer dem som bokmärken. Och skänker sedan pengarna till EB-föreningen. Jag som ni redan vet säljer mössor och skänker pengar till samma förening. Och titta!!!! Vilket resultat det blev när vi samarbetade och blandade våra handarbete. 

Vad ska vi göra med dessa????? ha ha ha naturligtvis ska dessa säljas och pengarna kommer gå oavkortat till EB-föreningen. 

Hur ska det gå till????? Jo så här. Den 25:e oktober på självaste EB-dagen kommer det läggas ut 2 inlägg på denna blogg. Varför 2 inlägg? Jo för att mössan är sydd i 2 olika stl. 1-3 år och 4-7 år. Sedan kör vi auktion på dem. Så vill man vara med och ge bud läggar man bara sitt bud i kommentarsrutan på den stl´s inlägg  man har lust att slåss om. 

Det vill säga vill man ge bud på 1-3 års mössan går man in på blogginlägget som heter 1-3 år skriver sitt bud i kommentarfältet och sin bloggadress. De 2 högsta buden i varje stl får sin mössa på posten.


Vi bär fjäril, gör du???

4 kommentarer:

  1. Det ska bli så spännande att följa auktionen!

    SvaraRadera
  2. Hej, Är auktionen över nu? Jag tittar igenom min blogg och inser att jag missat att dela där, jag har bara delat på facebook! :( Jag trodde att jag hade delat dag ett den 25:e, det var så jag hade tänkt, men jag missade uppenbarligen det - klantigt. Kramar Jenny

    SvaraRadera