fredag 3 januari 2014

Tack 2013 & välkommen 2014!

2013 Mmmm tänk vad ett år går fort. Mycket har hänt. Väldigt mycket......Både positiva saker, men oxå några negativa, men det är väl så det är eller hur??? Om jag börjar med att tänka på de roliga sakerna först. Ja då toppar helt klart långhelgen med 100 års firandet vi höll i. Trots att det var under minst sagt kaos i vår vardag just då, men tänk vad roligt det var.   Har sagt det förr, men tack snälla ni som kom. Lovar att vi ska förska göra om det. 
Sedan har vi ju oxå en weekend i Oslo i våras. Tänk att mitt i kaoset som det var bara att skita i allt. Sätt sig på ett flyg och bara komma ifrån. Träffa släkt och vänner och bara få vara. Jag som inte ville åka, men oj vad tacksam jag var för att det blev så. Det var precis vad vi behövde. 
2013 är oxå året då jag fick se Tindra lära sig simma och börja skolan, Isa lärde sig cykla och kramas hårt. 2013 är året då vi hittade en egen badvik i Stockholms skärgård och när vi bakade pepparkakor med 4 generationer. Ja listan kan göras lång......men så har vi ju dessa hemska upplevelser som händer oxå. Tyvärr kom det att skugga vårat år en längre tid och faktiskt har vi inte fått ut det ur våra liv än. Branden i köket den 18 maj. Igentligen ingen stor katastrof. Det brann ju aldrig, men rökskadorna var och blev kraftiga. Och med ett saneringsbolag som inte gjorde jobbet sitt så blev situationen värre än det hade behövt bli. Skrämmande att ett så sort saneringsbolag kan missköta sig så. Nu när det gått ett tag så försöker jag ändå se det positiva med det. Vi har fått ett nytt kök, renoverad tvättstuga och tänk vad med vänner och släkt som erbjudit sig att hjälpa till och lyssnat när vi behövt prata av oss. TACK!

Min sista återblick av 2013 är den helt otroliga respons jag fick av mitt blogginlägg om EB under EB-week!! Har nog aldrig fått så mycket feedback på ett inlägg någon gång. Och jag vet att det delas fortfarande. Något jag tycker är otroligt roligt. Fast innerst inne önskar jag att jag  inte behövt skriva om denna vidriga sjukdom för då hade den ju inte funnits. Tack alla ni som hjälpt till att sprida info.

Men nu är det 2014 JIPPI!!!! ett nytt härligt år. Ett år som jag redan vet kommer att bjuda på många roliga och spännande saker. Längtar......
Jag har redan sytt en massa. De mesta kan jag tyvärr inte visa bilder på än. Då det är presenter till kusinerna och de har inte fått dem. Annars så börjar det bli en massa mössor klara för leverans. Vissa är lagda på lådan redan och det ligger några halv färdiga vid maskinen oxå.
 GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET, 2014!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar