torsdag 11 december 2014

Made by jinna har flyttat!Och som jag har väntat och längtat. Men nu har jag fått mitt eget kryp in i huset. Jippi!!. Innan barnen kom så hade jag syrum i förrådet. Men det kändes ju inte helt ok att sitta där ute och sy på kvällarna när jag var själv med dem. Då flyttade jag in till det kombinerade gästrum/kontor. Fast det blev ju alltid så att jag blev sittandes vid köksbordet och sysakerna flytandes överallt.
Nej nu är garderober inköpta och monterade och alla våra kläder från klädkammaren hänger nu mera där. Så bra....men det var en väldig röra ett tag. Nu börjar det reda ut sig och jag har nu fått min egen syskrubb. Och I sommar ska min sambo byta fönstret till ett avlångt som kommer gå nästan enda ner till golvet. Mmmmm är så nöjd. Och som min sambo säger "Helt perfekt! Bara att stänga dörren"


Nu står julen framför dörren och knackar på. Härligt, men vi kunde ju kanske få lite SNÖ!!! Men tjejerna glädjer sig så... Vi börjar julstöket med dop för lillebror. Åh det ska bli så kul. Huset fylls med släkt från Norge ett par dagar. God mat & dryck och mysigt sällskap kan man få en bättre uppladdning inför julen ?? Nej....

Tyvärr har det inte sytts så mycket pga dop och omorganiseringen här hemma men nästa vecka då är ju allt fixat. Och medan alla stressar runt kan jag ju bra njuta. Då ska alla julklappar sys färdigt i min egna sy skrubb.

Trevlig Lucia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar