söndag 3 januari 2016

tack för det gamla året och in med det nya....TACK & LOV!2015, 2015....vad ska vi komma ihåg från dig... hmmmm ......... året då sommaren regnade bort kanske?? Ett år som vi en än gång blir drabbade av händelser där vi inser hur otrolig tur vi har som har så många personer i vår närhet som stället upp utan att blinka eller har ett öra som lyssnar när man måste prata av sig. TACK! ni vet vilka ni är och jag är er evigt tacksamma att ni orkat. 2015 är oxå det året Tindra började spela fotboll, Isa lärde sig cykla, Elias började dra sina systrar i håret och vi fick nästan ett klart växthus. 


2016 då??? om jag det visste. Fast en sak är bestämt att jag kommer vara hemma med dessa trollungar hela första halvåret. Vilken lyx!! Sedan ska vi ju njuta av vårt växthus som vi ska få odla i för första året. Dessutom så har jag ju 5 nyårslöften att full föra. Ser fram emot ett riktigt riktigt roligt år tillsammans med nära och kära. 


Det nya året har i allafall börjat med lite ego-sömnad. Åh vad jag har sett ifram emot att få en egen Missy-tröja. Sydde varsin tröja till mina döttrar, men sedan kom ju julklapps sömnaden emellan. Men nu så. Det grå snöflingstyget kommer från Strömming Design och heter kort och gott Snowflakes grå. Har haft det hemma ett tag, men fy vad svårt jag haft att klippa i det. Elastisk spets kommer från 3exter. Den mintgrön/turkosa tyget kommer från tyghyllan och det vet jag inte vad det är köpt någonstans.Tänkte först ha rött, men då kände jag att det skulle bli väldigt juligt och nu blev den mera vintrig och kan användas längre. 
Mönstret på tröjan heter Missy från Melians kreatives stoffchaos och det kan man få köpt via Dawanda eller Alles-fuer-selbermacher. Mönstret kommer som en fil som man sedan skriver ut och tejpar ihop själv. Väldigt enkelt. Det blev dessutom som en liten pysselstund med mina pysseltokiga barn. Då jag även beställde hem tröjan som barnvariant.  
Kan säga att det kommer bli fler av dessa så otroligt roliga och enkla att sy. Och har redan fått önskemål på fler av tjejerna. Fast nästa ska lillebror få. 

Gott Nytt År, Linda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar